Object Storage

Amazon S3-compatible

pay-per-use object storage in Nederland                                            

 

Vanuit onze datacenters in Nederland biedt DMP object storage aan, u betaald voor hetgeen u gebruikt. Dit is een betrouwbare oplossing voor de opslag van al uw belangrijke gegevens. Uw content is goed beschermd en 24×7 toegankelijk en direct beschikbaar via de standaard Amazon S3 REST API.

Hierdoor is deze object storage beschikbaar voor de volgende toepassingen:

  • Backup en archivering

S3-compatible object storage is met name geschikt voor het langdurig opslaan van backup en archivings data. De S3 standaard wordt onder andere ondersteund door de volgende backup producten: Commvault, Veeam, Rubrik en Veritas

  • Website Content

Als uw statische website grote mediabestanden bevat (films, video’s, foto’s etc.), biedt ons object storage-platform een betaalbare en eenvoudig schaalbare oplossing die volledig aan uw behoeften wordt aangepast.

  • IoT

Van IoT projecten is bekent dat ze flexibele en eenvoudig benaderbare opslag capaciteit nodig hebben. Hiervoor is object storage dan ook een voor de hand liggende keuze. Wij kunnen uw IoT project team dan ook eenvoudig op weg helpen met het gebruik  maken van onze object storage.

 

Daarnaast heeft object storage de volgende voordelen:

  • Flexibel 

Meer of minder opslagcapaciteit nodig? u hoeft niets in te stellen wij monitoren de werkelijk gebruikte opslag en de kosten worden daarmee in overeenstemming gebracht. Daarnaast is de object storage wereldwijd toegankelijk. 

  • Volledig compatibel 

Ons object storage-platform is volledig compatible met de Amazon S3 REST API.

  • Betrouwbaar

Wij zorgen voor onbeperkte capaciteit, volledig redundant en betrouwbaar netwerk, dit maakt onze object storage een veilige plaats om al uw belangrijke gegevens op te slaan. Omdat onze datacenters in Nederland staan voldoen wij volledig aan de Nederlandse wetgeving. Daarnaast is DMP ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd en maken verschillende Nederlandse overheden en financiële instellingen gebruik van onze object storage dienst. 

 

Waarom DMP object storage t.o.v. andere aanbieders?

  • Uiterst laag maandelijks tarief
  • Geen verborgen (netwerk en request) kosten
  • Onbeperkt inkomend en uitgaand data verkeer wereldwijd (fair use policy)
  • De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van verbruik en content onafhankelijk

 

Hoe werkt het?

Na bestelling van de object storage in onze webshop krijgt u een klantbevestiging en orderbevestiging per e-mail. Daarna wordt op het object storage-platform uw account, gebruikers, access keys en een bucket aangemaakt. De gegevens met betrekking tot de toegang tot het self-service portal en de object storage ontvangt u in een credentials e-mail. Deze bevat ook de access keys in een encrypted zipfile, waarvoor u het password ontvangt via SMS. Het is dan ook van belang dat u uw mobiel nummer correct invoert tijdens de bestelling.

Met deze gegevens kunt u direct beginnen met het opslaan van data op de object storage bucket vanuit uw (backup) applicatie of met één van de gratis tools zoals Cyberduck (https://cyberduck.io/ ) of S3Browser (http://s3browser.com/ ).

0,03

Dit bedrag is exclusief BTW
1-2 dagen
0,03
Topkwaliteit
Oplossingsgericht
Kostenefficiënt

Andere suggesties…